Hair tip

 
TIPS! 
Scrunchies, vet inte vad de heter på svenska.. haha. 
Det är kanske inte så snyggt med dessa stora snoddar.. MEN dom är superbra att använda istället för de vanliga smala och sådana med metallbiten på. Undvik speciellt dem. Scrunchies slitar inte alls lika mycket på håret eftersom de är täckta med tyg. Jag använder alltid dessa snoddar när jag är hemma för att unvika onödigt slitage. Jag köpte mina i Usa för två år sedan.
 
Scrunchies hittar ni bl.a hos American apparel.  
Bandanas funkar också superbra istället för snoddar. 
Du lindar den bara mjukt runt knuten eller hästsvansen och knyter sedan. 
 


Hair tip!
To prevent your hair from getting damaged when you put it up in a ponytail or a bun you should use a big scrunchie like those in the picture! It's not the hottest look so therefore I only use them at home. But their the best. Find them here.
 

Kommentarer:

1 Cecilia:

Sv: åh.. om jag bara visste det.. Bilderna kommer från Wolf&Willow men har ingen aning om var hon har köpt den. Ser lite ute som Spell men är inte säker. :)

Svar: Jaaha, där ser man :)
Linda Rydén

2 Bella Davis :

Fin blogg:) allt bra? Kram

3 Hanna:

Älskar din blogg! man blir så inspirerad! :D

4 Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik:

Sådana här var jättepopulära för 20 år sedan och jag tycker det kan vara ganska snyggt. Men det är vansinnigt att köpa dem, det är så brutalt enkelt att sy egna om man bara har en symaskin! Ta en lagom bred och lagom stor tygbit. 20-30 centimeter i längd kanske är lagom. Vik den dubbel med rätsidorna in, nu ska du ha en lång sak som är hälften så bred som den var först. Sy längs långsidan, vräng, trä igenom ett resår- eller gummiband som du knyter ihop. Peta in knuten i snodden. Klart! :)

5 Sofia:

Hehe, detta inlägget ser likadant ut som mitt som jag gjorde för länge sen :-) Använder alltså också sånna (innan jag klippte av håret) :-D

6 inthearena.blogg.se:

nej nej jag kör på dom små med metall ;)

7 Cornelia:

Älskar scrunchies. Skitsöta. Förstår inte varför dom vart så hatade!

8 Lilly:

Oh,tack för tipset. :D

9 Beata:

Tycker dom är jättesnygga, skulle ha håret i en hög scrunchie om jag bara inte var kortklippt :(

Kommentera här: