Tiger of Sweden

Jeans_JC, TIGER OF SWEDEN
 
Lägesedan ett par ljusa jeans fick ta plats i min garderob. 
Mamma såg dem på Jc och köpte dem åt mig! Så go man får vara, rätt storlek och allt. TACK MAMMSEN! Blir fint i vår. 
 

 
Got a pair of light blue summer jeans from my mom a few weeks ago. She saw them on sale and know I love that brand "I couldn't help myself, it was you size and all!" Awwww, thanks mom! ♥

Kommentarer:

1 Mandosa - Mode Skönhet Träning:

Så snygga!

2 Lina:

Sjuuuukt snygga! Fan jag behöver några ljusa jeans med..
Hoppas det funkar bra i England!

3 Jojo:

Snygga!;)

4 Alma:

Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg, tycker den är så fin och bra och verkligen inspirerande! Går inte en dag utan att jag tittar in :) Måste också passa på och fråga om du har gjort din design själv eller om du har laddat ner den någonstans? :) kan verkligen ingenting om bloggdesign så har mest laddat ner gratisdesigner, men är så himlahimla trött på den jag har nu och vill bara ha en enkel, stilren och vit och tycker din är himla fin! Om du gjort den själv, har du något tips? Och annars, var har du hittat designen? :)
Tack så mycket, och lycka till med flytten också!

Svar: Hej! Tack så mycket, du gjorde precis min dag! :) Jag gör alltid mina designer själv, utgår från mallen "fashion" för jag tycker de koderna är enklast att hitta i. Designadinblogg.se och tescho.se är två riktigt bra bloggar som fokuserar på design och design tips. Du borde kika in där :)
Linda Rydén

5 Elaine:

Älskar färgen!

6 Beata:

Älskar Tiger of Swedens jeans, sitter så himla snyggt över rumpan.

Kommentera här: